Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser
 

Skabt af Food Studio


CHANEL

 

Under jagtsæsonen skaber vi unikke jagt events, hvor madoplevelsen er lige så essentiel som selve jagten. Det er vigtigt for os at naturen er første prioritet og vi har valgt at kalde det for bæredygtig jagt.

Vi skyder kun til gryden og den ultimative jagt-oplevelse for os er, når natur-, jagt-, og mad-oplevelsen går op i en højere enhed.

 
chuttersnap-464815-unsplash.jpg

MICHELIN NORDICS -

KØBENHAVNS RÅDHUS

På Københavns Rådhus stod vi for uddelingen af de Nordiske Michelin stjerner, hvor 500 af de vigtigste personer fra den gastronomiske verden i Norden var kommet for at hylde de bedste restauranter.

Copenhagen-Cooking-Logo-samlet-stor-web.jpg

VERDENS MEST BÆREDYGTIGE MIDDAG - COPENHAGEN COOKING

.506 og Food Studio slog grydeskeerne sammen til Copenhagen Cooking & Food Festival. Det fælles mål var at udvikle en bæredygtig middag, som belaster klimaet mindst muligt.

SAS-houston1.jpg

HOUSE OF SCANDINAVIA

Sammen med SAS udviklede vi hele mad-konceptet til House Of Scandinavia i Austin (Texas). Vi havde top-kokke fra hele Norden med derover, hvor vi i 6 dage dage lavede en bæredygtig gourmet pop-up restaurant.

krane.jpg

HENNESSY DINNER - THE KRANE

For det anerkendte Cognac brand Hennessy, afholdt vi en middag på The Krane for nogle af deres bedste nordiske kunder.

Sk%C3%A6rmbillede+2019-04-16+kl.+10.46.17.jpg

COPENHAGEN FASHION WEEK - OPENING DINNER

Vi stod for åbnings middagen til Copenhagen Fashion Week i de smukke lokaler i Carlsberg Byen.

Restaurant_3.jpg

RESTAURANT LOKAL - AUSTIN, TEXAS

Det mest ambitiøse restaurant-projekt under SXSW i Austin, Texas. En pop-up restaurant med Nordiske kokke, som i 6 dage lavede 9 innovative og bæredygtige retter. Læs blandt andet omtalen i Forbes Magazine her.

 

Kontakt os for at høre om mulighederne for netop dit brand eller virksomhed.

Food Studio arbejder og løser opgaver for nogle af de stærkeste brands i markedet, som ønsker at bruge gastronomien og events som omdrejningspunkt for at interagere og kommunikere med eksisterende og nye målgrupper. Vores kunder tæller alt fra Chanel, Michelin Guide, Visit Denmark, SAS, Nordisk Ministerråd, Invest Stockholm og Roskilde Festival.

JONAS ANDERSEN
email: jonas@foodstudio.dk
telefon: +45 42 50 50 42