Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser
 

Unikke madoplevelser.
Utrolige omgivelser.

Spis vildt i naturen, på byens tage eller kom på kokkeskole med danmarks bedste køkkenchefer.

Få en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 

(Vores hjemmesiden er stadig under udvikling)

 
 

Kvalitetsoplevelser i særklasse

Hos Food Studio sætter vi en ære i at skabe madoplevelser som er ud over det sædvanlige. Om det er en julefrokost i Masterchef køkkenet, jagt og outdoor cooking i naturen eller et skræddersyet event på en af vores eftertragtede locations, så er du sikker på at gå hjem med en unik mad-oplevelse for dig og dine gæster.

 
edited.jpg

Masterchef

Originale Masterchef-oplevelser i det originale TV-studie, som er den perfekte teambuilding aktivitet for virksomheder og større private grupper.

45430374_482387615586221_2539426326025076736_o.jpg

Camp Food Studio

I Camp Food Studio tilbyder vi luksuriøse outdoor cooking oplevelser i helt exceptionelle rammer i skovene omkring nogle af landets flotteste godser og herregårde

52555081_1187747971388679_8969200558086815744_n.jpg

Kokkeskole

Vi tilbyder som de første i Danmark kokkeskoler med landets aller dygtigste køkkenchefer og kokke. Lær at lave signatur-retter fra mestrene selv, hvad end det er dansk, fransk, vietnamesisk eller mexicansk.

krane.jpg

The Krane

The Krane er vores foretrukne venue til eksklusive pop-up, hvor vi kan levere en helt ekstraordinært vin- og madoplevelse for op til 25 gæster.

1600px-Gavnø_Slot.jpg

Gavnø Slot

Vores faste base i Camp Food Studio, hvor vi tilbyder outdoor cooking, vinsmagninger, private selskaber og meget mere i de smukke skove omkring slottet.

SE_top_img.jpg

Special Events

Til dem som ønsker et skræddersyet event til personale-arrangementer, produktlanceringer, konferencer eller noget helt andet, har vi adgang til helt unikke locations og kokke. Vi kan stå for alt fra konceptudvikling til eksekvering.

 
 

Kokke

Food Studio samarbejder med landets førende kokke, som har brugt et liv på et mestre specifikke typer af mad, teknikker og signaturretter. Nu har du muligheden for at lære fra dem på vores unikke kokkeskoler.

 
per_boheme_054-2.jpg

bistro boheme

Per Thøstesen

 

Her finder du en oversigt over de kokke, som vi idag har et samarbejde med, og som du kan møde i vores studie

vildgaard_header.jpg

noma

Torsten Vildgaard

cast.jpg

masterchef denmark

Thomas Castberg

mads+battefeld.jpg

Henne kirkeby kro

Mads Battefeld

Sk%C3%A6rmbillede+2019-02-11+kl.+21.31.46.jpg

sommelier

Henrik Levinsen

blk.jpg
Morten+Falk.jpg

Tidligere kadeau & kong hans

Morten Falk

madscortsen.jpg

Cortsen dinning

Mads Cortsen

hanskristian+andersen.jpg

barista

Hans Kristian Andersen

S%C3%B8ren+Westh_2.jpg

-506

Søren Westh

 

Kom til kokkeskole i vores studie

jesper_vollmer.jpg

27/09/19

Jesper Vollmer

per_boheme_014_web.jpg

TBA

Per Thøstesen

 
 
blk.jpg
 

Tidligere arbejde fra Food Studio:

 

Et samarbejde SAS, VISIT DENMARK, VISIT STOCKHOLM, NORDISK MINISTERRÅD og mange flere.

HOUSE OF SCANDINAVIA

 
ryan-loughlin-272797-unsplash.jpg

Om Food Studio

Food Studio er førende indenfor gastronomiske oplevelser i Danmark. I vores studie kan du få lov til at lave mad med nogle af landets dygtigste kokke - hvad end det er en autentisk Masterchef- oplevelse, eller en fransk gourmetaften med køkkenchefen fra Kong Hans, Mark Lundgaard. Derudover samarbejder vi med nogle af landets flotteste godse og herregårde, hvor vi tilbyder en ægte Nak og Æd oplevelse med lerdueskydning, jagt og madlavning i det fri.

Vi har til huse i det originale Masterchef-studie, som du kender det fra TV3, hvor vi har adgang til det nyeste køkken-gear samt professionelt kamera-udstyr, så vi kan dokumentere jeres dag i køkkenet. Vi kan omdanne studiet til alle formål og events, hvad end det er en fransk kokkeskole for 16 mennesker eller en fællesmiddag med et langbordsselskab på 150 gæster, I ønsker.

Udover vores kokkeskoler, laver vi også specielle pop-up events for vores kunder, som ønsker en unik madoplevelse. Her behøver gæsterne ikke deltage i madlavningen, men kan blot nyde selskabet med kollegaer, venner eller kunder alt imens holdet af kokke og tjenere sikrer gæsterne den ultimative oplevelse.

Mad er et universelt samlingspunkt, der integrerer mennesker og styrker samarbejdet, og det udnytter vi til fulde i vores kokkeskoler, kulinariske teambuildings og eksklusive middage.

Food Studio arbejder med nogle af landets bedste råvareleverandører og bruger så vidt muligt, altid råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt.  


 
 
Fantastisk oplevelse på Gavnø Slot, hvor alle mine gæster havde en uforglemmelig oplevelse med kombineret jagt og madlavning. Dette bliver min foretrukne selskabsjagt fremover.
— Morten Løw, Camp Food Studio deltager på Gavnø Slot.
 
 
Nak og æd (53 of 95) (1).jpg