Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser
 

Kokke i Food Studio

Food Studio samarbejder med nogle af Danmarks allerbedste kokke. Vi har valgt nogle personer, som vi mener har lige præcis dét som det kræver, for at man som gæst får det optimale ud af en kokkeskole, nemlig grundteknikker, signatur-retter og godt værtskab. Dette giver vores gæster helt unikke madoplevelser.

Man får muligheden for at optimere egne gastronomiske evner, lege med super skønne råvarer i sæson og lærer en masse tips og tricks, som man kan tage med hjem i eget køkken.

Kokkeskolerne finder sted i Masterchefs originale lokaler, som man kender fra TV3. Derfor har skolen også et unikt sortiment af køkkenudstyr, hvor kun fantasien sætter grænser.


per_boheme_011-2.jpg

Per Thøstesen

marchal-new-amazing-andreas-bagh-dangleterre-hotel-copenhagen-kobenhavn-denmark-scandinavia-restaurant-review-food-foodie-eat-eating-dine-dining-best-tips-guide-travel-2016-24.jpg

Andreas Bagh

Torsten+Vildgaard+b%26w+%286+of+6%29.jpg

Torsten Vildgaard

Plesner+event+%2810+of+44%29+%281%29.jpg

Thomas Castberg

mads+battefeld.jpg

Mads Battefeld

levinsen.jpg

Henrik Levinsen

Morten%2BFalk.jpg

Morten Falk

hanskristian+andersen.jpg

Hans Kristian Andersen

web_Cortsen_RAISFOTO_8795-1024x683.jpg

Mads Cortsen

S%C3%B8ren_PM_februar2018.jpg

Søren Westh


 

Kommende kokkeskoler

Se her hvornår de næste kokkeskoler bliver afholdt

 

27.09.2019

Jesper Vollmer

 
jesper_vollmer.jpg
 

Lær tricksene af tryllekunstneren selv

Du har nu muligheden for at deltage i en helt unik kokkeskole! Food Studio har i samarbejde Jesper Vollmer, sørget for at du nu har muligheden optimere dine egne gastronomiske udfoldelser, lege med super skønne råvarer og lærer en masse tips og tricks du kan tage med hjem i eget køkken.

 
 

tba

Per Thøstesen

 
 
Per-Thøstesen.jpg
 

Lær tricksene af bistro kongen

Du har nu muligheden for at deltage i en helt unik kokkeskole! Food Studio har i samarbejde med Per Thøstesen, sørget for at du nu har muligheden optimere dine egne gastronomiske udfoldelser, lege med super skønne råvarer og lærer en masse tips og tricks du kan tage med hjem i eget køkken.