Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser

Mads Cortsen

- Jeg kan bare ikke lave 'almindelig' mad. Jeg har aldrig lavet frikadeller eller lasagne, ligesom jeg ikke laver mad efter opskrifter. Hvis det på et tidspunkt ikke længere er muligt for mig at lave mad på det her niveau i mit eget firma, så vil jeg lave noget helt andet i stedet. Så bliver jeg måske børsanalytiker eller skraldemand, fortæller Mads Cortsen.


Mads holder kokkeskole i April!

received_10208272834964838.jpg

Food Studio har i samarbejde med Mads Cortsen og hans firma Cortsen Dining, sørget for at du nu har muligheden optimere dine egne gastronomiske udfoldelser, lege med super skønne råvarer og lærer en masse tips og tricks du kan tage med hjem i eget køkken.

Kokkeskolen vil finde sted i Masterchefs originale lokaler, som man kender fra TV3. Derfor har skolen også et unikt sortiment af køkkenudstyr, hvor kun fantasien sætter grænser.

Cortsens gastronomiske filosofi er simpel. De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer udvikles med henblik på at skabe unikke smagssammensætninger som samtidig er visuelt interessant for øjet.


Du vil blive udfordret til det ypperst, under kokkerering af 4 gastronomiske retter, hvor Mads Cortsen vil stå i spidsen for undervisningen med hans 2 skarpe kollegaer.

I 2015 stiftede Mads Cortsen, Cortsen Dining med en en drøm om at leverer unikke og nærværende madoplevelser. Drømmen har sidenhen udviklet sig til et univers, hvor nogle af landets dygtigste talenter levere enestående madoplevelser af forskellig karakter.

Kokkeskolens formål er at lærer dig gastronomiens kunst, for du i fremtiden kan overraske dine gæster og familie i eget køkken.