Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser
 

Danmarks førende FOOD AGENCY

Design-uden-navn-3-1000x625.png
 

Food Studio er førende indenfor gastronomiske oplevelser. I vores studie kan du få lov til at lave mad med nogle af landets dygtigste kokke - hvad end det er en autentisk Masterchef- oplevelse i det originale studie, eller en fransk gourmetaften med eksempelvis bistro-kongen Per Thøstesen eller Torsten Vildgaard fra NOMA.

Derudover samarbejder vi med nogle af landets flotteste godser og herregårde, hvor vi tilbyder en jagt- og gastrooplevelser med lerdueskydning, jagt, shuttle service og madlavning i det fri. (se case-videoer). Food Studio arbejder med nogle af landets bedste råvare-leverandører og bruger så vidt muligt, altid råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt.  Derudover bestræber vi os på, at imødekomme vores kunders specifikke behov og ønsker, og derved altid give vores kunder en skræddersyet og unik oplevelse.

 

DET SIGER KUNDERNE


Langt væk fra stjernerestauranter og fine fornemmelser ligger Foodstudio. Helt ude på Amager Strandvej. Der gemmer sig et fantastisk studio, som danner ramme om vidunderlig madoplevelser ud over det sædvanlige.

Food Studio er langt sjovere end stjernerestauranterne, og en ting er sikkert Birger Christensens julefrokost 2018 var noget helt særligt.
— Birger Christensen A/S, Josephine Jacobsen

Foodstudio har stået for både interne og klientarrangementer for Bruun & Hjejle.

De arbejder med de bedste råvarer i top lækre omgivelser og æstetisk flotte settings.Kunden får det, man ønsker - der er intet, der ikke kan lade sig gøre.
— Bruun & Hjejle