eaters-collective-129481-unsplash.jpg

FOOD STUDIO AGENCY

Danmarks første influencer netværk for kokke og gastronomiske pionerer.

 
 

Food Studio Agency er sat i verden, til at hjælpe og arbejde struktureret med jeres Sociale Medier; finde bedst mulige eventuelle samarbejdspartnere, sponsorater mm. Derudover står vi til rådighed, for at hjælpe jer med at lave både video- og billede content til jeres SoMe profiler.


Studio Agency er sat i verden, til at hjælpe og arbejde struktureret med jeres Sociale Medier; finde bedst mulige eventuelle samarbejdspartnere, sponsorater mm. Derudover står vi til rådighed, for at hjælpe jer med at lave både video- og billedecontent til jeres profiler.

What’s in it for you?

Vi vil gøre det lettere for jer; Vi hjælper vores influencers/kokke med at sælge og håndtere kommercielle partnerskaber, herunder også administration af SoMe kampagner. Dette er alt fra produktion af content (billede- og videomateriale) til planlægning af en given kampagne, så det bliver let, overskueligt og tidsbesparende at indgå et samarbejde med et givent brand.

Som agency, er vi her for at hjælpe jer og lave det opsøgende salgsarbejde og udvikling af kampagner. Vi screener også alle vores kunder inden vi præsenterer dem for vores influencers, så vi sikrer os bedst muligt at der er et match mellem influencers og brands, så der skabes troværdige kampagner, som begge parter kan se sig selv i og stå inde for - ellers skal samarbejdet ikke laves!

Vi kan derudover tilbyde influencers vores Food Studio lokaler, til at afholde events, som i øvrigt er det originale Masterchef studie, som vi råder over.

Vi ser også gerne på sigt, at vores influencers kan afholde kokkeskoler i Food Studio cirka én gang om måneden, med lige præcis jeres speciale inden for faget.

Kontakt os for at høre mere om vores agency