Unikke madoplevelser - Utrolige omgivelser

Per Thøstesen

bistro boheme

- Han ligner nok nærmere en bulldog, men er – for det meste – blid som en kanin. Trangen til at lave mad er dog lige så stor som dengang i 1982, hvor hans kokkekarriere begyndte.


Læs mere om hvad man kan opleve på en kokkeskole med Hr. Thøstesen.

per_boheme_011-2.jpg

Per Thøstesen er en af dansk gastronomis markante personligheder, der bl.a. har boet og arbejdet i Frankrig og på Bali, og som nu kan se tilbage på 30 år i branchen.

Han har mange meritter bag sig (forfatter til flere kogebøger, køkkenchef for landsholdet, laver madskoler for børn hvert år og har en af landets absolut bedste bistroer og nyder stor respekt blandt andre køkkenchefer.

Han blev kåret som Kokkenes Kok i 2015 af den danske kokkebranche og Bistro Boheme vandt titlen Årets Bistro i 2016. Alligevel er han ikke en meget selvpromoverende type. Men nu, hvor han kan fejre sit jubilæum, fornemmer man alligevel, at han er glad for de professionelle klap på skulderen.