top of page

Food Studio Festival

Oplev en uforglemmelig sommerfest, når Food Studio forvandler den smukkeste slotspark på Fyn til en bæredygtig og eksklusiv festival. Giv dine medarbejdere en festivaloplevelse ud over det sædvanlige med overnatning i luksuriøse glamping-telte.

Food Studio inviterer jer til en bæredygtig firma-festival, hvor naturens skønhed møder gastronomisk ekspertise. Velkomsten sker med bobler og en hjertevarm tale, før festivalpladsen åbner op til en verden af smag, musik og udendørs aktiviteter.

Madboder med smagseksplosioner, tilberedt over bål, pryder området sammen med store opvarmede tipi'er, koncertscener og diverse stationer med udendørs aktiviteter – alt sammen indrammet af naturens idyl.

Deltag i madlavningen over åben ild, prøv kræfter med lerdueskydning, nyd en rolig yogasession i tipi'en eller fordyb dig i kulturelle talks. Aftenen kulminerer med en lækker 3-retters middag ved et smukt opdækket langbord under åben himmel, eller i vores store luksuriøse tipi'er ved ustadigt vejr.

Efter middagen åbner de urbane skov-barer, der serverer lækre drinks, naturvin og øl. Aftenens hovednavn sørger for musikalske toner, og naturen forvandles til et dansegulv.

Book et event

Kontakt os når som helst. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe noget ganske unikt for jeres virksomhed.

bottom of page