top of page
Screenshot 2023-11-29 at 15.28.34.png

Oplevelser

Tag et kig på vores mangfoldige katalog af unikke oplevelser skabt af Food Studio. Lad os guide dig til at vælge eller tilpasse en oplevelse, der passer perfekt til dine ønsker. Vi er klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke, uanset om det er globalt eller på et af vores seks fantastiske venues.

Adventure Bane

Udforsk vores helt nybyggede Adventure bane i Skoven på Jomfruens Egede. Samarbejd med dit team om at løse fysiske opgaver. De kræver både snilde og mod. Måske du er heldig at blive dirigeret rundt af Jakob Kjeldberg - i ægte Robinson stil.

Gastro Crawl

Oplev Københavns kanaler, blandt verdens smukkeste, på en eksklusiv kanalrundfart suppleret med gastronomiske perler undervejs. Tag med os, hvor historiske bygninger og monumenter bliver kulissen for en unik vandoplevelse med delikate anretninger og topklasse-drikke.

Kokkedyst

Dyk ned i kulinariske kampe med vores Chef's Duel. Engager dig i en venlig madlavningsskamp, hvor kreativitet, smag og færdigheder kombineres for en spændende og lækker oplevelse.

Skioplevelse i København

Oplev suset fra skiløb højt over Københavns tage på Copenhill. Efter en dag på pisterne venter en unik kombination af afterski, fri øl og lækker tapas. Fortsæt dagen i Camp Food Studio på Refshaleøen, hvor luksuriøse tipi'er, flotte borde og bålsteder danner rammen om fælles outdoor cooking og en hyggelig middag. En uforglemmelig oplevelse, hvor skiløb, smagsoplevelser og natur mødes.

SUP Boarding

Tag med os langt væk fra storbyens larm og dyk ned i hidtil usete naturskønheder nær København. Danmarks dygtigste instruktører vil guide dig til paddleboardteknikker, der giver en enestående udsigt over naturen. Lad vandets rytme skabe afslapning i krop og sind.

Kuttertur på Øresund

Oplev en uforglemmelig dag på Øresund med vores fine gamle fiskekutter, Rita, fra 1941. Nyd en Rita Pilsner fra det indbyggede fadølsanlæg, kast fiskestangen i vandet, og mærk roen sænke sig. Skål til tonerne af Kim Larsens "Rita du har ramt mig nu..." når fiskene hives op, og nyd en lækker anretning tilberedt af vores kok. Ønsker du at forlænge oplevelsen, kan du tilkøbe en madoplevelse i vores luksuriøse tipi på Reffen.

Sanketur og Malekursus

Oplev en unik kombination af mad, natur og kreativitet i vores Sanketur og Malekursus-event. Guidet af en sankeekspert udforsker du Refshaleøens spiselige natur, samler vilde råvarer og får indsigt i det sæsonbaserede vilde køkken. Efter sanketuren vender du opmærksomheden mod kreativ udfoldelse med et eksklusivt malekursus, hvor du lærer at illustrere naturens skønhed med akvarel. Dagen rundes af med udendørs madlavning og middag i vores hyggelige tipi.

Blomsterbinding

Dyk ned i en verden af blomsterkreation og udendørsmadlavning med vores unikke arrangement. I samarbejde med dygtige blomsterbønder fra DUSK får du mulighed for at binde din egen buket eller krans med friske økologiske blomster høstet direkte fra marken. Efter den kreative session kan du fordybe dig i en lækker outdoor cooking oplevelse ved vores eksklusive faciliteter. En perfekt start på en polterabend, et anderledes firmaevent eller en kreativ dag med venner.

Bæredygtig Undervandsjagt

Træd ind i en verden af bæredygtig undervandsjagt, hvor du selv fanger din aftensmad på fiskenes hjemmebane. I eksklusivt samarbejde med nogle af Danmarks bedste undervandsjagtinstruktører kombinerer vi undervandsjagtens kunst med en efterfølgende madlavningsoplevelse ved havet. En sublim begivenhed, der styrker båndene mellem kolleger, samarbejdspartnere eller venner.

Vinsmagning

Dyk ned i vinens fortryllende verden med vores erfarne sommelier. Vores Vinoplevelse er en eksklusiv mulighed for at udforske og nyde en nøje udvalgt samling af vine. Lad vores sommelier guide dig gennem smagsoplevelserne og del indsigten i vinens komplekse univers

Ice cutting

Giv form til dagen ved at mejsle temaet i is! Vores is-skulpturkreation er en kreativ og visuel gruppeaktivitet, hvor små hold på 2-3 personer sammen skaber de mest fantastiske is-skulpturer. I kan enten arbejde sammen som én samlet gruppe eller konkurrere om at lave de smukkeste eller mest kreative is-skulpturer.

Sanketur & Cocktailkursus

Dyk ned i naturens skatkammer med vores sanke-ekspert, Mikkel, og lær om vilde urter, der senere bliver til magiske smagsgivere i vores cocktail-LAB. En unik kombination af sanketur og cocktailkursus, hvor du får en indsigt i naturens skønhed og skaber lækre hjemmelavede cocktails.

Cirkeltræning og Crossfit

Søger du fysiske udfordringer, træningsvejledning og kostinspiration? Så tag med vores crossfit-instruktør, Anders, ud i skoven. Her vil du løfte træstubbe, løbe og deltage i et udendørs cirkeltræningsprogram. Afslut oplevelsen med friske grønne juicer og sunde snacks for at booste din energi.

Isbad & Vejrtrækning

Dyk ned i en unik oplevelse med isbade og vejrtrækningsøvelser, inspireret af den berømte hollandske Wim Hof, kendt som "The Iceman." Vores instruktør, Birger Hansen, vil guide dig gennem denne fascinerende metode, der siges at fremme velvære, øge energiniveauet og reducere stress.

Camp Adventure

Oplev højdepunktet af klatreventyr med os, når vi besøger Nordeuropas største og måske smukkeste klatrepark, Camp Adventure. Vores professionelle instruktører sikrer en sikker og spændende oplevelse, eksklusivt reserveret til jer. Vær dog opmærksom på, at denne aktivitet ikke er egnet for dem med højdeskræk.

Yoga & Mindfulness

Dyk ned i en verden af indre ro og balance med Marie Louise som din guide. Tag med ud i parken, hvor majestætiske egetræer danner en smuk ramme for vores udendørs yogastudie, og oplev en unik oplevelse af yoga og mindfulness.

Mountainbike

Tag med vores professionelle mountainbikeinstruktører på en opdagelsesrejse gennem skovene, hvor afslapning og natur går hånd i hånd. Udfordr dig selv og dine kolleger, mens I lærer at mestre de snoede stier i skoven med høj fart.

Kokkeskole

Træd ind i kulinarisk magi med vores kokkeskole, ledet af vores dygtige Michelin-kok, der har skabt gastronomiske mesterværker på nogle af verdens mest anerkendte Michelin-restauranter. Sammen med dine kolleger vil du udforske kunsten at skabe fortryllende snackanretninger ved hjælp af de fineste sæsonvarer.

Lerdueskydning

Tag det første skridt ind i lerdueskydningens verden med vores grundlæggende træning. Udfordr dine kolleger i en venlig konkurrence under kyndig vejledning af instruktør Jacob og vores erfarne skydeinstruktører. Hos Food Studio er succes og sjov garanteret, når du kaster dig ud i denne skydeoplevelse.

Book nu

Kontakt os når som helst. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe noget ganske unikt for jeres virksomhed.

bottom of page