top of page

Om Food Studio

Hos Food Studio sætter vi en ære i at skabe madoplevelser som er ud over det sædvanlige. Om det er kokkedyst i Outdoor Cooking, jagt eller et skræddersyet event på en af vores eftertragtede locations, så er du sikker på at gå hjem med en unik madoplevelse for dig og dine gæster.

Food Studio er førende indenfor gastronomiske oplevelser i Danmark og udland. Mad er et universelt samlingspunkt, der integrerer mennesker og styrker samarbejdet, og det udnytter vi til fulde i vores kokkeskoler, kulinariske teambuildings og eksklusive middage.

Food Studio arbejder med nogle af landets bedste råvareleverandører og bruger så vidt muligt, altid råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt. Hos Food Studio kan du få lov til at lave mad med nogle af landets dygtigste kokke - hvad end det er en autentisk Masterchef- oplevelse, eller en fransk gourmetaften. Derudover samarbejder vi med nogle af landets flotteste godser og herregårde, hvor vi tilbyder en ægte Nak og Æd oplevelse med lerdueskydning, jagt og madlavning i det fri.

Udover vores kokkeskoler, laver vi også specielle pop-up events for vores kunder, som ønsker en unik madoplevelse. Her behøver gæsterne ikke deltage i madlavningen, men kan blot nyde selskabet med kollegaer, venner eller kunder alt imens holdet af kokke og tjenere sikrer gæsterne den ultimative oplevelse.

Book nu

Kontakt os når som helst. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe noget ganske unikt for jeres virksomhed.

bottom of page